Krvoproliće u SAD-u

PUCNJAVA U NEW ORLEANSU Jedanaestero ranjenih u turističkoj četvrti

Hina

Reuters

Reuters

Desetero ranjenih prevezeni su u najbliže bolnice. Jedanaesta osoba je u bolnicu došla sama. Dvoje ranjenih je u »kritičnom stanju«, navode vlastiWASHINGTON Jedanaest ljudi je ranjeno, među kojima dvoje teško, u pucnjavi koja se u nedjelju dogodila u turističkoj četvrti New Orleansa, priopćila je policija u tome gradu na jugu Sjedinjenih Država.


Pucnjava u New Orleansu / Reuters


Pucnjava u New Orleansu / Reuters»U 3.21 sat (10.21 sati po srednjoeuropskom vremenu) policija je u blizini mjesta događaja izvijestila o pucnjavi. Policajci su nakon dolaska zatekli nekoliko osoba pogođenih iz vatrenog oružja«, piše u priopćenju lokalne policije u kojemu se dodaje da nitko od njezinih pripadnika nije ranjen.
Desetero ranjenih prevezeni su u najbliže bolnice. Jedanaesta osoba je u bolnicu došla sama. Dvoje ranjenih je u »kritičnom stanju«, navode vlasti.


Zasad nitko nije osumnjičen za napad, ali je policija na Twitteru objavila da je blizu mjesta nesreće privela osobu o čijoj se »mogućoj umiješanosti u ovaj događaj još istražuje«.


Pucnjava se dogodila na ulazu u Francusku četvrt koju u velikom broju posjećuju turisti tijekom produljenog vikenda za Dan zahvalnosti, kada se navijači američkog nogometa okupljaju na derbiju između Grambling State Universityja i Southern Universityja.