Skandal

Potajno snimio Michaela Schumachera i ponudio fotografije novinama za milijun eura

P. N.

Reuters

Reuters

Na fotografijama je navodno bivši šampion prikazan kako leži u krevetuOsoba bliska najuspješnijem vozaču Formule 1 svih vremena izdala je povjerenje obitelji: potajno je snimila neke fotografije Michaela Schumachera, koji je teško ozlijeđen 2013. godine.


Od tragične nesreće koju je doživio na skijalištu Meribel, Michael Schumacher nije se pojavio u javnosti i obitelj je učinila sve da uporno zaštiti njegovu privatnost, čak i po cijenu da ga sve više izolira od njemu bliskih ljudi. Jedna od rijetkih osoba koje su imale pristup privatnoj rezidenciji bivšeg prvaka u Švicarskoj, uspjela je potajno snimiti neke fotografije i zatim ih pokušala prodati za milijun eura novinarima. Nijedna novina međutim zasad nije pristala kupiti ih i objaviti.

Obiteljskoj vili u Švicarskoj i vili na otoku Maiorca imali su pristup samo članovi najuže obitelji, nekoliko suradnika te pokoji prijatelj  kao što je šef momčadi Ferrari Jean Todt, piše La Repubblica.


Na fotografijama je navodno bivši šampion prikazan kako leži u krevetu. Obitelj je tu vijest držala u tajnosti i nije objavljen identitet osobe koja je počinila takav žalosni čin. Danas se zdravstveno stanje bivšeg prvaka strogo taji i na sreću oni koji su pokušali profitirati na njegovoj nesreći nisu u tome uspjeli.