Bizarno

Mislili smo da smo vidjeli baš sve, a onda je na internetu osvanula prodaja ostataka ´brze hrane´

P. N.

Izvor: Facebook

Izvor: FacebookJedna žena iz Plymoutha postala je prava internet senzacija nakon što je objavila na svom Facebook profilu da prodaje ostatke naručene kineske hrane.


Napola pojedenu hranu objavila je žena s područja Davenporta na Facebook stranici Plymouth Crazy Sell and Buy u ponedjeljak oko ponoći.


Uz fotografiju ´brze hrane´ napisala je da je prvotno platila hranu ‘preko 39 funti, da ”stoji tek nekoliko sati” i da se ”mora toga riješiti čim prije”.
Poslije je potvrdila da se radilo o četiri pileće okruglice koje su bile ”neumočene”, riži, krekerima od škampa, ”netaknutoj” curry piletini, ”pola vreće hladnog pomfrija”, satay piletini, hrskavoj chilli govedini i chow meinu.


Originalna objava sakupila je preko 30 komentara, a neki su joj predložili da stavi hranu u zamrzivač.Jednu je osobu zanimalo ako je hrana ”i dalje dostupna”.


Snimka zaslona ove objave podijeljena je na Facebook stranici ”U OK hun?”, gdje je prikupila gotovo 500 reakcija, a mnogi su u komentarima označili svoje prijatelje uz pitanje žele li to za  večeru.


Čini se da je hrana i dalje dostupna te se može raspitati o njoj u Facebook grupi Plymouth UK Selling Page.