Okrutno ubojstvo

Krivce razotkrila snimka: 43-godišnjeg muškarca ubili i rastrgali supruga i djeca

P. N.

Ciro Palmieri / Screenshot

Ciro Palmieri / Screenshot

Nakon ubojstva, čovjeku je čak amputirana noga, a zatim je stavljena u plastičnu vrećicu 


 


Krajem srpnja Monica Milite prijavila je nestanak svog supruga karabinjerima u mjestu Giffoni Valle Piana, u talijanskoj pokrajini Salerno. Nakon više od dva tjedna, ženu su zaustavili su karabinjeri, zajedno s dvoje njezine djece. Svo troje osumnjičeno je za teško ubojstvo i prikrivanje leša, piše Il Messaggero. Žrtva se zvala Ciro Palmieri, bio je 43-godišnji pekar u Valle Piani.


Prijavila nestanak supruga
 


Kada je otišla prijaviti njegov nestanak, žena je karabinjerima rekla da se satima nije čula sa suprugom. No u sklopu istrage karibinjeri su pribavili snimke videonadzora iz kojih je vidljivo da su muškarca tijekom svađe snažno udarali supruga i djeca.


Vratimo se na početak. Istražitelji su odmah primijetili da ženina priča nije bila baš uvjerljiva te postali sumnjičavi. Stoga su odlučili pregledati slike snimljene sustavima videonadzora. Otkrili su jezive činjenice: Monica Milite navodno je ubila supruga zajedno sa sinom Massimilianom i drugim 15-godišnjim sinom, dok je najmlađi sin (11) zaprepašteno svjedočio prizoru, kako potvrđuju tužitelji Luigi Cannavale i Patrizia Imperato.


Žrtva je udarena nekoliko puta. Udarali su ga čak i kad je već ležao na tlu, potpuno nepomičan. Nakon ubojstva, čovjeku je čak amputirana noga, a zatim je stavljena u plastičnu vrećicu.


Istražitelji su uz suradnju vatrogasaca i gorske službe spašavanja pretražili okolne planine. Ujedno nastoje utvrditi što je dovelo do nasilne svađe koja je potom rezultirala brutalnim napadom i smrću muškarca.


Tijelo je pronađeno u šumskom području / Foto facebook

Tijelo je pronađeno u šumskom području / Foto facebook


 


Pronađen leš Cira Palmierija


 


Nakon višesatne potrage pronađen je leš Cira Palmierija. Tijelo je pronašao tim lokalnih vatrogasaca te ga izvukao uz pomoć gorske službe spašavanja. Nalazilo se na litici na području Curticelle. Operaciju su koordinirali karabinjeri.


Osumnjičeni za ubojstvo su jutros naveli mjesto gdje su se riješili tijela – u blizini pokrajinske ceste 25 koja povezuje mjesta Giffoni Valle Piana  i Serino, u provinciji Avellino.