Na distanci

Johnson se sastao s ministrom Sharmom za kojeg se sumnja da ima koronavirus

Hina

Boris Johnson / Reuters

Boris Johnson / Reuters

Sastanak, za koji je glasnogovornik rekao da pretpostavlja da se dogodio u prostoriji za sjednice vlade, "održao se prema pravilima socijalne distance, tako da je među njima bila udaljenost od dva metra"LONDON Britanski premijer održao je u utorak sastanak prema pravilima socijalnog distanciranja s ministrom poduzetništva Alokom Sharmom, dan prije nego što se Sharma razbolio i testirao na koronavirus, rekao je u četvrtak glasnogovornik Borisa Johnsona.


Glasnogovornik je također rekao da je 45-minutnom sastanku u Downing Streetu prisustvovao i ministar financija Rishi Sunak, te da će Johnson slijediti zdravstvene savjete ako Sharmin test na covid-19 bude pozitivan.


Sastanak, za koji je glasnogovornik rekao da pretpostavlja da se dogodio u prostoriji za sjednice vlade, “održao se prema pravilima socijalne distance, tako da je među njima bila udaljenost od dva metra”.
Ako se utvrdi da je Sharma pozitivan na koronavirus, “prisjetit će se gdje se kretao u proteklo vrijeme i s kim je bio u kontaktu te će slijediti upute koje mu daju”, dodao je.


Johnson se već zarazio i oporavio od covida-19, no ne postoji garancija da je zbog toga razvio imunitet.