Novi život

Cristina nije više časna sestra: Proslavila se pobjedom u showu The Voice of Italy i nastavlja s glazbom

P. N.

Screenshot

Screenshot

Najpopularnija časna sestra u Italiji ispričala je, po prvi put, u TV emisiji Verissimo, kako je odlučila napustiti posvećeni život 


Časna sestra Cristina, pobjednica TV talent showa The Voice Of Italy 2014., odlučila je krenuti novim životnim putem, napustila je posvećeni život i želi se baviti glazbom. Njeno pravo ime je Cristina Scuccia.


“Ako se osvrnem, gledam svoj put s dubokim osjećajem zahvalnosti”, kaže Cristina Scuccia. “Promjena je znak evolucije, ali uvijek je zastrašujuća jer je lakše čuvati svoj uhodani život, nego raditi na sebi”, napominje Cristina. “Postoji li dobro ili pogrešno? Bojala sam se da ću razočarati one koji su vjerovali u mene. Vjerujem da jednostavno trebate  hrabro slušati svoje srce”, nadodaje Cristina.
 


Progovorila u emisiji Verissimo


 


Nekadašnja najpopularnija časna sestra u Italiji ispričala je, po prvi put, u TV emisiji Verissimo, koju emitira Canale 5 a vodi Silvia Toffanin, kako ne namjerava napustiti vjeru i kako je zahvalna na svemu što je do sada proživjela, javlja talijanska novinska agencija ANSA.


“Moja me majka pratila svo vrijeme, vidjela je da nisam dobro. Nisam uspijevala shvatiti tko sam ustvari i potražila sam pomoć. Nikad nisam Boga dovela u pitanje, ali nisam se više mogla razvijati unutar crkvenog reda”, objasnila je Cristina u emisiji Verissimo, kako javljaju talijanski mediji.


  


Cristina se u TV emisiji pojavila u crvenim hlačama, sakou, bila je vrlo dotjerana, nosila štikle te je iznenadila gledatelje svojom ljepotom i stilom. Drugim riječima, jednostavno odjevena časna sestra transformirala se u ljepoticu.


Danas živi u Španjolskoj


Danas ima sasvim drugačiji život, u odnosu na prethodnih 15 godina provedenih u Crkvi. I iako se morala suočiti s mnogim poteškoćama, ne kaje se zbog svog odabira. “Sada živim u Španjolskoj i radim kao konobarica. Vjerujem u ljubav, vjerujem u ljubav na prvi pogled, no ne razmišljam o njoj trenutno, to mi zasad nije na prvom mjestu. Trebamo brinuti o sebi prije no što možemo voljeti druge”, zaključuje Cristina.


 


Video s 90 milijuna pregleda u tjedan dana


Rođena je 1988.  i odrasla na Siciliji, a oduševila je i zaprepastila javnost već na audiciji za talent show The Voice of Italy 2014. izvodeći obradu pjesme “No One” popularne Alicije Keys. 


 


Video njene tadašnje izvedbe zabilježio je više od 90 milijuna pregleda na YouTubeu u tjedan dana. Tijekom izdanja talent showa televizijskog kanala Rai 2 u kojem je trijumfirala, nastupila je i u duetu s Rickyjem Martinom i s Kylie Minogue.