Provala u dom Alexandera Isaka

Četiri Hrvata opljačkala kuću slavnog nogometaša u Velikoj Britaniji

P. N.

Ilustracija / Reuters

Ilustracija / Reuters

Engleski BBC tvrdi da je policija uhitila četvoricu Hrvata u dobi od 23 do 42 godine koji su osumnjičeni za provalu u dom i pljačku poznatog nogometašaAlexander Isak, švedski napadač koji nastupa za Newcastle United, doživio je pravu dramu! Netko je provalio u njegov dom te mu otuđio skupocjenu garderobu, nakit, gotovinu u vrijednosti od 100.000 funti, pa čak i luksuzni automobil, no imao je sreće, javlja televizija N1.


Engleska policija je brzo reagirala i pronašla njegov automobil nekoliko kilometara od njegove kuće, a uskoro i provalnike. Tu priča dobiva nevjerojatan zaplet, naime, engleski BBC tvrdi da je policija uhitila četvoricu Hrvata u dobi od 23 do 42 godine koji su osumnjičeni za provalu u dom i pljačku poznatog nogometaša.


Alexander Isak / Reuters


Engleski Daily Mail je čak objavio imena uhićenih Hrvata, među njima se nalazi i jedna ženska osoba te tri muške osobe, prenosi Gol.hr.
“Ovo je bio izvanredan prikaz kvalitetnog partnerskog policijskog rada. Operacija pokazuje da nećemo tolerirati ovu vrstu zločina u našoj regiji. Želimo zaštiti zajednicu i uhititi one za koje vjerujemo da su odgovorni”, poručio je policijski inspektor Shaun Fordy.


Također, policija sumnja da su provalili u još nekoliko kuća…