OKRUTNO UBOJSTVO

Stravičan zločin u Splitu: Muškarac u Lidlu nožem ubio prodavačicu, nije joj bilo spasa

P. N.

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Prema prvim neprovjerenim informacijama, napadač je i sebe pokušao ubosti nakon što je brutalno napao i ozlijedio svoju žrtvu.Danas, nešto prije 15 sati u Splitu u Poljičkoj ulici, muškarac je ušao u prodavaonicu i nožem napao ženu, djelatnicu dućana. S teškim ozljedama vozilom hitne pomoći prevezena je u bolnicu gdje je naknadno preminula, objavila je PU splitsko-dalmatinska.


Kako javlja Slobodna Dalmacija sve se dogodilo u trgovini Lidl na Poljičkoj cesti malo prije 15 sati, gdje je ženska osoba napadnuta i podlegla je ozljedama od noža u splitskoj bolnici. Neslužbeno, napadač je bivši partner, uhićen je i zaplijenjen mu je nož kojim joj je nanio smrtonosne ozljede.


Iz neslužbenih izvora saznaje se da je muška osoba navodno napala ženu nožem što je gledalo dosta kupaca.
– Ubo je više puta pri tom nerazgovjetno vičući – kazao nam je šokirani očevidac.


Među svjedocima se prepričava kako je bilo više uboda, a police i pod su bili puni krvi. Iz onoga što je napadač vikao zaključili su kako se navodno radi o bivšem partneru, ali to će se utvrditi tek kada policija odradi svoj dio posla.


Radi se o ženskoj osobi, zaposlenici trgovine. Krvavom napadu nožem je prethodila svađa, a nasilnika je savladao zaštitar uz pomoć nekoliko mladića koji su ga bacili na pod.


Prema prvim neprovjerenim informacijama, napadač je i sebe pokušao ubosti nakon što je brutalno napao i ozlijedio svoju žrtvu.


– Jadna žena, stajala je na nogama kada joj je napadač došao s leđa. Imao je kapu na glavi, nešto joj je vikao i izvukao nož. Užasno, užasno, ubo je puno puta! Još sam u šoku! – kaže nam djevojka koja je vidjela što se događalo.