POLITIČAR BEZ STRANKE

Škoro objavio da napušta društvo iz Domovinskog pokreta: “Želim vam sretno buđenje na groblju političkih diletanata”

P. N.

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.Bivši predsjednik Domovinskog pokreta Mirosalv Škoro upravo je objavio na svom Facebook profilu oštar odgovor stranačkim kolegama, kojima je poručio da “odlazi iz njihovog društva”.


Objavu prenosimo u cijelosti:


“Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti”, piše Škoro.
“Dragi Mario, dragi “stranački prijatelji” iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva.


Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.


Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste “politički zomboidi” samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije. Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno”, piše Škoro dodajući: “P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra”, napisao je Škoro.