ISTRAGA U TIJEKU

Policija objavila detalje o tragediji u bolnici u Novom Marofu: Otvoreni plamen je uzrok požara

P. N.

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

SNIMIO: VEDRAN KARUZA

Kako je utvrđeno očevidom, požar je izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora u sobi u kojoj se nalazio 48-godišnjak, a koji je u tom trenutku bio priključen na kisik, nakon čega se požar proširio na krevet i nesretnog muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.PU Varaždinska upravo je izdala priopćenje o uzrocima požara u bolnici u Novom Marofu u kojemu je tragično nastradao jedan pacijent.


“Danas, 30. srpnja oko 12.30 u Varaždinskoj ulici u Novom Marofu, u Bolnici za specijalne bolesti na odjelu produženog liječenja izbio je požar u sobi kojom prilikom je smrtno stradao muškarac starosti 48 godina.


Očevid je na mjestu događaja proveo zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u suradnji sa policijskim službenicima Policijske uprave varaždinske i Inspektorom za zaštitu od požara.
Kako je utvrđeno očevidom, požar je izbio uslijed djelovanja otvorenog plamena nepoznatog izvora u sobi u kojoj se nalazio 48-godišnjak, a koji je u tom trenutku bio priključen na kisik, nakon čega se požar proširio na krevet i nesretnog muškarca, koji je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.


Tijekom navedenog događaja nije došlo do opasnosti za druge sudionike i osoblja u bolnici i nije bilo drugih ozlijeđenih osoba.


Požar su ugasili djelatnici bolnice i vatrogasci DVD Novi Marof.


Tijelo nesretno stradalog muškarca prevezeno je u varaždinsku Opću bolnicu gdje će se obaviti obdukcija”, priopćili su iz PU varaždinske.