Masakr na Cetinju

Napadač nasumično pucao na prolaznike i ubio najmanje 11 ljudi, među njima ima i djece, ranjeni su i policajci

P. N.

Ime napadača je Vučko Borilović (34) i  danas je na Cetinju pobio cijelu obitelj, a više osoba ranio, pucao je iz lovačke puškePODGORICA – Napadač u Cetinju u Crnoj Gori ubio je u petak više ljudi, javljaju tamošnji mediji, dodajući da se radi o obiteljskom sukobu.


Napadač je ubijen, a među ranjenima ima i policajaca, pišu crnogorski mediji.


U cetinjskom naselju Medovina, u blizini Vladinog doma, ubijeno je 11 osoba, dok je šestoro povrijeđenih, među kojima je i pripadnik policije, potvrđeno je iz Uprave policije, javlja RTCG. Saznaju da je tragediji prethodio porodični sukob, nakon čega je napadač nasumice pucao na prolaznike na ulici. Napadač je pucao i na policiju, a u tom obračunu je ubijen.
Ime napadača je Vučko Borilović (34) i  danas je na Cetinju pobio cijelu obitelj, a više osoba ranio, pucao je iz lovačke puške, piše Telegraf.rs. Neslužbeno doznaju da je među ubijenima i četvero djece.Kako saznaju Vijesti.me muškarac je pucao na više ljudi u blizini njegovog mjesta stanovanja na Cetinju.


Od očevidaca RTCG saznaje da je napadač išao kroz naselje i nasumično pucao na slučajne prolaznike.


Oglasio se i crnogorski premijer:


Oglasio se i crnogorski premijer: Ovo je tragedija kakvu Crna Gora ne pamtiPucnjava se desila nešto poslije 16 sati u blizini Vladinog doma.


Radio Cetinje pak javlja da u pucnjavi ima više mrtvih osoba, a među njima i djece. Do pucnjave u naselju Medovina je došlo, kako saznaju, kada je osoba, čiji identitet još uvijek nije otkriven, iz vatrenog oružja počela da puca.


Jedan policajac je ranjen u glavu. Nije još poznato da li je počinitelj likvidiran u sukobu sa policijom ili je počinio samoubojstvo – javlja Radio Cetinje.