Doista bizarno

Nadrogirao se, pa umjesto kondoma koristio super ljepilo da zaštiti zaručnicu. Umro je

S.M.

Foto: iStock

Foto: iStock

U svijetu nevjerojatnih vijesti, ova se doista posebno istaknulaSalman Mirza (25) preminuo je zbog posljedica korištenja super ljepila na svome penisu, prenosi britanski Metro. Mladić je iskoristio vrlo snažno ljepilo da bi “zapečatio” svoj penis nakon što je zaboravio ponijeti kondome.


Ljepilo je nanio misleći da će poslužiti kao kontracepcija te da njegova zaručnica ne bi ostala trudna.


Par se prijavio u hotel u Indiji 22. lipnja, a policija kaže da je mladić pronađen idućeg dana bez svijesti. Policijski službenici dodaju da se par odlučio na korištenje ljepila u svojstvu sprječavanja trudnoće nakon što su u organizam unijeli drogu.
“Nekoliko svjedoka kaže da je Mirza zajedno sa zaručnicom otišao u hotel u Jahupuri. S obzirom na to da nisu imali nikakav oblik zaštite, odlučili su na njegov penis nanijeti super ljepilo”, rasvijetlila je policija dodavši da je riječ o ovisnicima koji su sa sobom nosili super ljepilo ne bi li ga inhalirali.


Poznanik je Mirzu pronašao u nesvijesti kraj grmlja u blizini apartmanskog kompleksa idućega dana te ga odveo kući. Njegovo se stanje nažalost pogoršalo i odveden je u bolnicu gdje je preminuo od zatajenja više organa što je potvrdila i policija.


Obitelj preminuloga zatražila je istragu jer vjeruju da je smrt uzrokovana komplikacijama izazvanim od strane inhaliranja super ljepila te konzumacije droge.


Za policiju je progovorio zamjenik Premsukh Delu, potvrđujući da su uzorci poslani u forenzički laboratorij te da se čekaju izvještaji.