ODGOVORIO PREDSJEDNIKU SABORA

Milanović komentirao Jandrokovića u kupaćem: “Dobro je, nisam riknuo od smijeha”

P. N.

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL

To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno. Ovo za mišiće sam mislio preneseno, ne doslovno. A kako on sve shvaća doslovno i kako je pun nekakvih tjeskoba i pomutnji, htio se pokazati. Super kupaći!Predsjednik Zoran Milanović komentirao je u Čakovcu fotografiju Gordana Jandrokovića u kupaćem kostimu, javlja Televizija N1. Predsjednik Sabora na ovaj način mu je odgovorio na jučerašnju izjavu da je “jedan obični nasilnik bez mišića”.


Kako ste doživjeli objavu na Facebooku predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića kojom Vam je pokazao da ima mišiće?  


Ne znam jel se to slikao na Šoderici ili pred kućom svog punca, mog ujaka inače, vodećeg komunista u Gradu Zagrebu, Ante Matasića, jednog poštenjaka. Ali to je bilo prije nego što je on ušao u HDZ. Ne znam gdje se slikao.
Kako doživljavate tu poruku?


To morate njega pitati.


Ali on je rekao da o mišićima prosudimo sami mi. 


Možda bi, ne znam, mogao to proširiti na njegovog šefa da bude jedan objedinjeni, ono, skini mi se. U duhu skidanja.


Ne, ne, ne, ne bih, ne bih. Ne bih, mislim,  to je njegova stvar. Ima djecu, ima familiju, prijatelje. Ako se njima to sviđa, mislim, super.


Kako komentirate takvu objavu na društvenim mrežama čovjeka koji je u jednoj bitnoj ulozi u hrvatskoj politici?


To nije ništa vulgarno, to je naprosto jadno. Ovo za mišiće sam mislio preneseno, ne doslovno. A kako on sve shvaća doslovno i kako je pun nekakvih tjeskoba i pomutnji, htio se pokazati. Super kupaći! Kaj još ima, Bog. Dobro je, nisam riknuo od smijeha.


Podsjetimo, Milanović je u srijedu za Jandrokovića rekao: “On je jedan nametnuti stranački dodvorica koji pokušava glumiti, ali je u stvari jedan nasilnik bez mišića, jedan obični nasilnik.”