120 godina Novog Lista

Knjiga na dar čitateljima i čitateljicama: “Novi list 1900. – 2020. – Kronika jedne novine”

Slavica Bakić

foto: Vedran Karuza

foto: Vedran Karuza

Knjiga je zapravo dopunjeno i prošireno izdanje priloga koji se na kioscima pojavio 2. siječnja 2020. godine povodom 120. obljetnice prvog broja Supilovog Novog lista. Tada je nas list prvi put u povijesti izašao na 168 stranica.RIJEKA – Večeras je iz naše tiskare u Zvonimirovoj 20A prema prodajnim mjestima širom Hrvatske uz subotnje izdanje Novog lista krenuo i poseban teret – knjiga “Novi list 1900. – 2020. – Kronika jedne novine”.


Kako smo već najavljivali, svatko tko ove subote kupi naš list na bilo kojem prodajnom mjestu, kiosku ili prodavaonicama, na dar će dobiti knjigu koja na 203 stranice donosi povijest našeg lista.


Foto galerija: Krenula distribucija knjige 120 godina Novog Lista Foto: Vedran Karuza


Knjiga je zapravo dopunjeno i prošireno izdanje priloga koji se na kioscima pojavio 2. siječnja 2020. godine povodom 120. obljetnice prvog broja Supilovog Novog lista. Tada je nas list prvi put u povijesti izašao na 168 stranica.
Knjiga koju će naši čitatelji dobiti na dar uz Novi list, već je stigla u domove naših pretplatnika tijekom ovoga tjedna, a 25. rujna kao dan kada ćemo vas darivati nije odabran slučajno – datum je to kojega je, 1917. godine, u Londonu preminuo utemeljitelj lista čije ime baštini i današnji riječki dnevnik.