O planovima Mosta

Zvonimir Troskot: HDZ i SDP su kadrovski, ideološki i programski jednaki

P. N.

Zvonimir Troskot / Foto PXL Standard News

Zvonimir Troskot / Foto PXL Standard News

"Kada sam vidio da su Marin Miletić i obitelj Raspudić pristupili stranci, nisam sumnjao da pripadam toj grupaciji. Iako su oni neovisni, oni su dio nas i mislim da taj njihov stav ne postoji i da će se za hrvatske građane boriti kao i svi mi u Mostu", rekao je Zvonimir Troskot

Most je u utorak predstavio svoje novo pojačanje, Zvonimira Troskota bivšeg nogometnog reprezentativca i aktivistu, a on je u N1 Studiju uživo kazao kakve planove Most ima za predstojeće parlamentarne izbore.
Kazao je kako je Most promatrao godinama, te da su mu se jako sviđali njihovi prijedlozi oko transparentnosti trošenja sredstava od strane saborskih rastupnika, pravosuđa, ali i drugih tema.


“Kada sam vidio da su Marin Miletić i obitelj Raspudić pristupili stranci, nisam sumnjao da pripadam toj grupaciji. Iako su oni neovisni, oni su dio nas i mislim da taj njihov stav ne postoji i da će se za hrvatske građane boriti kao i svi mi u Mostu”, rekao je Zvonimir Troskot.


 
Kazao je kako on radi u korporaciji i da je za angažman u inicijativi Narod odlučuje uzeo neplaćeni godišnji.


“Relacija SDP-HDZ nam je onemogućila provođenje referenduma, a ja se nisam mogao više angažirati tada, no vjerujem da se danas možemo bolje ekipirati i napraviti promjene koje imamo u planu. Most je uspio stvoriti jednu čistu platformu s mišljenjem oko pravosuđa, ekonomije, pa i svjetonazora, i da smo nikada snažniji. Mi se nismo samo ideološki pozicionirali, nego na svim sferama”, rekao je Troskot.


Upitan o koaliciji SDP-a i HDZ-a, kazao je kako je politika nakon izbora vrlo interesantna, kao i da je već bilo je koalicija koje nitko nije mislio da će se dogoditi.


“Oni su jednaki kadrovski, ideološki i programski. Nema problema da se oni skupe u jednu koaliciju. HDZ je donio Istanbulsku, pa im je SDP pljeskao. Milanka Opačić je iz SDP-a prešla kod Bandića, da bi podržala HDZ”, pojasnio je Troskot.