Predsjednikova poruka

Milanović: Udbaški gojenci i Handžar mediji napinju obje vijuge kako bi lažljivo protumačili moje pismo glavnom tajniku NATO-a

P. N.

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Snimio Davor KOVAČEVIĆ

"Samo naprijed, izdajnici! Za tursku blokadu pristupa dviju aspirantica imate puno razumijevanje i toplu riječ. Za Hrvate u BiH nož u leđa”, napisao je MilanovićPredsjednik Republike Zoran Milanović oglasio se na Facebooku vezano uz pismo koje je poslao glavnom tajniku NATO-a, a čiji je sadržaj u petak izašao u medije.


“Vidim da združene snage udbaško-privatizacijskih gojenaca i Handžar medija od jučer navečer napinju te dvije vijuge koje imaju u glavi, kako bi lažljivo protumačili pismo koje sam poslao glavnom tajniku NATO, s uobičajenim molbom/zahtjevom da ga proslijedi svim članicama. To je, glupa diplomatska braćo, prije svega pismo državama članicama, upućeno putem glavnog tajnika, koji u ovim pitanjima ionako nema pravo glasa”, piše Milanović.


“I glupljima od vas jasno je da prema Ustavu RH nemam pravo u ovakvim oblicima komunikacije ići iznad ili mimo onoga što je usuglašena politika između Predsjednika Republike i Vlade. Isto, naravno, vrijedi i za svaku pa i za najkorumpiraniju i najgluplju Vladu. Stav, kao što je poznato, nemamo, zato jer Plenković bojkotira sastanak VNS na kojem bi se stajališta o ovom vitalnom pitanju uskladila i usuglasila. Samo naprijed, izdajnici! Za tursku blokadu pristupa dviju aspirantica imate puno razumijevanje i toplu riječ. Za Hrvate u BiH nož u leđa”, napisao je Milanović.