Zoran Milanović o napadu na Srbe kod Knina: Kolinda Grabar Kitarović šuti. Valjda se konzultira s malim od Šešelja

P. N.

snimio Darko Jelinek

snimio Darko Jelinek

Aktualna predsjednica i vrlo vjerojatna pretkandidatkinja HDZ-a za još pet godina zuluma nad hrvatskim narodom, šuti. Bit će se konzultira s Malim od Šešelja, jednim od većih dušmana srpskog naroda u Hrvatskoj u zadnjih trideset godina.Bivši premijer i predsjednik SDP-a, a aktualni predsjednički kandidat Zoran Milanović reagirao je na svojoj službenoj facebook stranici na napade koji su se dogodili u selu Uzdolje kod Knina, odnosno u Đevrskama. U postu pod naslovom: “Mala zemlja za velike batine”, Milanović se oštro obrušio na predsjednicu Kolindu Grabar Kitarović, koju očigledno smatra odgovornom za porast tenzija koje dovode do ovakvih napada.


Sadržaj Milanovićeve objave prenosimo u  cijelosti.  


“Bliže se izbori i red je da na red dođe i red prigodnog etničkog nasilja, naravno na teret slabijih i malobrojnijih kninskih Srba, koji će valjda sljedećih tisuću godina plaćati zatezne kamate na pogreške svojih očeva. Zakrabuljeni klošari, u herojskoj formaciji ‘dva na jednoga’, premlatili su hrvatske građane, koji su u nekom kninskom lokalu gledali utakmicu Eurolige (ili tako nešto).
Aktualna predsjednica i vrlo vjerojatna pretkandidatkinja HDZ-a za još pet godina zuluma nad hrvatskim narodom, šuti. Bit će se konzultira s Malim od Šešelja, jednim od većih dušmana srpskog naroda u Hrvatskoj u zadnjih trideset godina.


Da joj pomognemo: izraz ‘velikosrpska agresija’ služi upravo tome da iz srpske nacije izolira čaršijske velikosrpske megalomane koji kinje tu i susjedne nacije već više od sto godina. Kada bi se govorilo samo ‘srpska agresija’, obuhvaćalo bi se sve Srbe.


‘Srbo-četnička’ agresija uvredljiva je, sama po sebi, za sve i prema svim Srbima. Zato je toliko i vole maskirani paličari. Agresija, kao takva, za sada ne bi trebala nikome biti sporna, osim ako se Vučić ne usplahiri. Eto, poštovana pretkandidatkinjo HDZ-a, ako sam bio od pomoći..”