VREMENSKA PROGNOZA

VRIJEME DANAS Rijeka oblačna i kišna, u gorju susnježica i snijeg?

Hina

snimio Marin Aničić

snimio Marin Aničić

Na Jadranu ponegdje na jugu može biti pljuskova i grmljavine, osobito na otocima i na otvorenome moru. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni.ZAGREB – Na Jadranu promjenljivo, a u unutrašnjosti pretežno oblačno, ujutro mjestimice s maglom. Povremeno kiša, posebice u unutrašnjosti, a većinom u predjelima višim od 500 metara i susnježica i snijeg, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za petak.


Na Jadranu ponegdje na jugu može biti pljuskova i grmljavine, osobito na otocima i na otvorenome moru. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, na istoku sjeverozapadni.


Na sjevernom dijelu Jadrana slaba i umjerena bura, uglavnom podno Velebita jaka s olujnim udarima, a prema jugu još jugo. Najviša dnevna temperatura između 5 i 10, u gorju mjestimice malo niža, a na Jadranu te u unutrašnjosti Istre i Dalmacije od 11 do 17 stupnjeva Celzijusovih.
Prema prognostičarskom servisu AccuWeather, u Rijeci i okolici danas se očekuje oblačno vrijeme, s kišom i grmljavinom te dnevnim temperaturama koje neće prelaziti jedanaest stupnjeva Celzijevih, odnosno večernjim temperaturama od oko sedam stupnjeva Celzijevih.