Transplatacija odgođena, Mila je stabilno: Djed malene Mile Rončević informirao o njezinom zdravstvenom stanju

P. N.

snimio Davor Kovačević

snimio Davor Kovačević

Na konferenciji za novinare govorio je i o pokretanju zaklade, a svima se još jednom zahvalio na velikom odazivu na poziv u pomoć njegovoj unuci te je prenio pozdrave od malene Mile, njezinih roditelja i sestre, koji se nalaze u Americi.Vladimir Rončević, djed bolesne djevojčice Mile Rončević koja je na liječenju u Americi, održao je konferenciju za novinare Novinarskom domu u Zagrebu i informirao javnost da je transplatacija koštane srži koja je planirana u okviru liječenja male Mile odgođena, a njezino zdravstveno stanje je, rekao je, stabilno. Takvu je poruku iz Amerike poslao njegov sin, Milin otac Marin Rončević.


– Došlo je do odgode presađivanja koštane srži zbog nekih neočekivanih reakcija, ali nadamo se da će do operacije doći ubrzo, rekao je Vladimir Rončević.


Na konferenciji za novinare govorio je i o pokretanju zaklade, a svima se još jednom zahvalio na velikom odazivu na poziv u pomoć njegovoj unuci te je prenio pozdrave od malene Mile, njezinih roditelja i sestre, koji se nalaze u Americi.
Mila je na liječenje, podsjetimo, otputovala ovog proljeća, u bolnicu Children’s Hospital of Philadelphia, a liječenje su joj omogućili brojni ljudi koji su se odazvali pozivu u pomoć i sudjelovali u humanitarnoj akciji u kojoj se skupljala pomoć za bolesnu djevojčicu.