Tko nadolijeva ulje?

Škoro se obrušio na Pupovca: ‘Očito je inspiraciju za svoje izjave našao na velikosrpskom derneku’

P. N.

Foto Duško Jaramaz / PIXSELL

Foto Duško Jaramaz / PIXSELL

Znakovita je šutnja hrvatskog državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi retorikom i stavovima srbijanskog predsjednika Vučića. Umjesto da smiruje tenzije nastale u incidentu, g. Pupovac nadolijeva ulje na vatruPredsjednički kandidat Miroslav Škoro danas se obrušio na Milorada Pupovca, koji je nakon posljednjih napada na pripadnike srpske nacionalne manjine u Hrvatskoj najavio kako će se obratiti međunarodnim institucijama i upozoriti na kršenje manjinskih prava i sloboda. Više o tome pročitajte OVDJE.


Pupovca je u današnjoj objavi na svojem Facebook profilu usporedio s Aleksandrom Vučićem.


Znakovita je šutnja hrvatskog državnog vodstva na uvredljive izjave Milorada Pupovca koji se koristi retorikom i stavovima srbijanskog predsjednika Vučića. Umjesto da smiruje tenzije nastale u incidentu, g. Pupovac nadolijeva ulje na vatru i očito želi profitirati na napadu na hrvatske građane koji je za svaku osudu. Od njega, kao zastupnika u Hrvatskom saboru, očekivao sam puno više mudrosti, a puno manje ostrašćenosti. Politika je, kako je govorio moj profesor Lauc, “toplo srce, hladna glava i čiste ruke”, kaže Škoro i dodaje;
– Očito se g. Pupovac, kao hrvatski političar, inspirira za ovakve istupe na velikosrpskom derneku na Fruškoj gori. Žalosnija od Pupovčeve huškačke retorike je samo gromoglasna tišina njegovog glavnog koalicijskog partnera, koji šutke prelazi preko takvih izjava, zaključio je.