Novih 14 odredišta

Ryanair počeo s letovima iz Zagreba, karte već od 20 eura, ali morate požuriti

Hina

Photo:Zeljko Lukunic/PIXSELL

Photo:Zeljko Lukunic/PIXSELL

Linija za Milano Bergamo krenut će od 17. lipnja, dok će tri linije do Göteborga, Londona Stansteda i Rima Ciampina biti dostupne od 23. srpnja, kada će prvi zrakoplov Ryanaira biti baziran u ZagrebuIrski Ryanair u srijedu je obilježio prvi let u Zagrebu na novoj liniji koja će prometovati dva puta tjedno za Bruxelles Charleroi, a isti je avioprijevoznik najavio i pokretanje nekoliko drugih linija iz Zagreba, dok cijene karata kreću već od 19,99 eura, priopćili su iz Međunarodne zračne luke Zagreb (MZLZ).


Linija za Milano Bergamo krenut će od 17. lipnja, dok će tri linije do Göteborga, Londona Stansteda i Rima Ciampina biti dostupne od 23. srpnja, kada će prvi zrakoplov Ryanaira biti baziran u Zagrebu.


Puni red letenja Ryanaira iz Zagreba za ljeto 2021. bit će dostupan od rujna kada će drugi zrakoplov biti baziran u Zagrebu te će se otvoriti još devet novih ruta prema Njemačkoj, Francuskoj, Norveškoj, Švedskoj i Crnoj Gori.
Voditeljica prodaje i marketinga Ryanaira za Srednju i Istočnu Europu i Balkan Olga Pawlonka izjavila je kako joj je drago što je njezina kompanija  službeno obilježila  prvi let za Zagreb na liniji za Bruxelles Charleroi.


“Zajedno s našim ranijim otvaranjem baze u Zagrebu, Ryanair će letjeti na ukupno pet linija nakon čega će uslijediti uvođenje dodatnih devet novih linija i još više letova koje će biti dostupne za rezervaciju od rujna. Kako bi proslavio prvi let u Zagrebu i službeni početak ljetne sezone, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala za samo 19,99 eura za putovanja do 31. listopada, koja se moraju rezervirati do 4. lipnja u ponoć. Budući da se karte po ovim izuzetno povoljnim cijenama brzo rasprodaju, kupci bi se trebali prijaviti na www.ryanair.com kako ne bi propustili ovu priliku”, istaknula je  Pawlonka.


Voditelj razvoja ruta Međunarodne zračne luke Zagreb Yavuz Aytis također je istaknuo da će Ryanair povezivati Zračnu luku Franjo Tuđman sa 14 novih odredišta za manje od tri mjeseca.