RAZGOVOR O BUDUĆOJ SURADNJI Glavni ravnatelj policije sastao se s novim časnikom za vezu njemačke kriminalističke policije

Hina

foto: Marin Tironi / PIXSELL

foto: Marin Tironi / PIXSELL

''Posljedica izvrsne suradnje je svakodnevna razmjena podataka, a također su postignuti iznimni rezultati u radu kriminalističke policije'', istaknuo je Milina.ZAGREB – Glavni ravnatelj policije Nikola Milina sastao se danas s novim časnikom za vezu Savezne kriminalističke policije SR Njemačke (BKA) Gregorom Zboralskim, na sastanku su određene smjernice rada u budućoj suradnji, priopćilo je Ravnateljstvo policije.


Milina je istaknuo važnost dosadašnje uspješne suradnje posredstvom časnika za vezu njemačke Savezne kriminalističke policije na strateškoj i operativnoj razini. Pritom je pohvalio profesionalnost i trud koji je za svog mandata iskazao dosadašnji časnik za vezu Martin Daske.


”Posljedica izvrsne suradnje je svakodnevna razmjena podataka, a također su postignuti iznimni rezultati u radu kriminalističke policije”, istaknuo je Milina.
Nakon nastupnog posjeta održan je i sastanak predstavnika Uprave kriminalističke policije s njemačkim kolegama te su nakon upoznavanja i predstavljanja određene smjernice rada u budućoj suradnji.


Časnik za vezu Gregor Zboralski stupio je na dužnost u kolovozu nakon obnašanja dužnosti časnika za vezu njemačke Savezne kriminalističke policije u Beogradu za područje Republike Srbije i Crne Gore.