"Rezervni klub"

Pojavila se peticija kojom se traži izbacivanje Kolinde-Grabar Kitarović iz članstva HNK Rijeka

P. N.

Kolinda Grabar-Kitarović i Damir Mišković / Foto: I. TOMIĆ

Kolinda Grabar-Kitarović i Damir Mišković / Foto: I. TOMIĆNa web stranici Peticija24.com pojavila se peticija za “izbacivanje Kolinde Grabar Kitarović iz članstva HNK Rijeka”.


“Kao navijači Hnk Rijeka tražimo od kluba da zbog izrečenih laži i kleveta na račun kluba, kao mjeru zaštite digniteta i ponosa kluba , kraja kojem pripada i svih onih kojima je klub pri srcu Kolinda Grabar Kitarović bude izbrisana iz članstva Hnk Rijeka”, navode pokretači peticije.


Posljedica je to žestokih reakcija koje su uslijedila nakon što je Grabar-Kitarović nedavno izjavila da je kao Riječanka odlazila na utakmice Rijeke, ali taj je klub, nažalost, u to vrijeme više bio rezervni klub za Partizan i Crvenu zvezdu, i oni domaći igrači koji su bili dobri i kvalitetni poslije su odlazili najviše u Hajduk, nešto malo u Dinamo.
»Dinamo i Hajduk bili su toliko blizu mojem srcu. Nogomet je za nas koji smo voljeli Hrvatsku bio puno više od nogometa. Nogomet je značio narodno zajedništvo i on je za sve nas koji smo navijali za Hajduk i Dinamo bio ono što je povezivalo sve od juga do sjevera«, rekla je Grabar-Kitarović.


Online peticiju je od kada se pojavila potpisalo nešto više od 120 ljudi.