Povratak

Plenković mu sve oprostio: Stier dobio mjesto na listi HDZ-a u VII izbornoj jedinici

P. N.

Foto Patrik Macek PIXSELL

Foto Patrik Macek PIXSELL

U prilog tekstu ide i recentna objava na Stierovom Facebooku gdje hvali i podržava rad VladeDavor Ivo Stier uspio je, kako doznaje N1, dobiti mjesto na listi HDZ-a u VII izbornoj jedinici, a u njoj će nositelj biti aktualni ministar branitelja Tomo Medved.


Stier se jučer u Banskim dvorima sastao sa šefom HDZ-a Andrejem Plenkovićem, koji je još nakon unutarstranačkih izbora ostavio prostora za daljnju suradnju s donedavnim oponentom. Između predsjednika HDZ-a i tada pretendenta za potpredsjedničku funkciju bilo je najmanje okršaja i udaraca ispod pojasa u javnom prostoru za vrijeme stranačke kampanje.


U prilog odluci ide i recentna objava na Stierovom Facebooku gdje hvali i podržava rad Vlade, piše N1.
“Hrvatska će dobiti 10 milijardi eura od EU iz instrumenta #NextGenerationEU! Uz navedeno, Hrvatska će kroz dugoročni EU proračun na raspolaganju imati preko 150 milijardi kuna, što je duplo više nego u zadnjih 7 godina!


Ovi rezultati nisu slučajni, već su rezultat angažmana, stručnosti i napornog rada #VladaRH. Ova ogromna sredstva uvelike će ubrzati postizanje snažnog gospodarskog rasta Hrvatske!”, stoji u objavi.