SVAĐA S EPILOGOM

Pernar poslao nježnu poruku pomirenja Sinčiću: “Žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom”

P. N.

snimio Darko JELINEK

snimio Darko JELINEK

Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se usljed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-aZAGREB – “Hrvatska nema vremena, ujedinjenje je nužno. Ovim putem želim pružiti ruku pomirenja predsjedniku Živog zida, Ivanu Viliboru Sinčiću”.


Ovom porukom na svom Facebook profilu Ivan Pernar poslao je ruku pomirenja svom dojučerašnjem stranačkom kolegi s kojim se teško posvađao prošle godine nakon izbora za Europski parlament, jer se “živozidaši” na kraju nisu mogli dogovoriti o tome tko će konzumirati lukrativni europski mandat i izdašnu plaću europskog parlamentarca.


Pernar je izvukao deblji kraj i na kraju je otišao iz Živog zida, a sada je od Sinčića zatražio oprost, čini se i obnovu nekadašnje suradnje u politici.
“Griješili smo jedni i drugi, žao mi je što sam ga nazvao izdajnikom i masonom, kada bih to o njemu mislio, ne bih mu danas pružio ruku.


I dalje vjerujem u njegove dobre namjere i u njega kao osobu. Vjerujem da je i s njegove strane isto.


Pozivam ga da pređe preko svih loših stvari koje su se usljed neiskustva dogodile, da sjednemo za stol i zajedno izgradimo platformu koja će se suprotstaviti kriminalu HDZSDP-a.


Ono što nas je vezalo sve ove godine, veće je od onoga što nas je razdvojilo”, napisao je Pernar.


Tko zna, razlog bi mogao biti i u tome što, barem po anketama, Pernarov prolazak na idućim parlamentarnim izborima baš i nije najizgledniji.