Promet

Olujni vjetar stvara probleme u prometu, autocestom od Delnica do Kikovice mogu samo osobni auti

Hina

Foto Vedran KARUZA

Foto Vedran KARUZA

Tijekom jutra zbog niskih temperatura je moguća poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestamaZbog olujnog vjetra samo za osobna vozila otvorene je autocesta A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Delnice i Kikovica, izvijestio je u utorak ujutro Hrvatski autoklub (HAK).


Na dionicama Jadranske magistrale (DC8) između Bakra i Senja, te Karlobaga i Svete Marije Magdalene zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama, motocikle, dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozial).


Tijekom jutra zbog niskih temperatura je moguća poledica, posebice na mostovima i nadvožnjacima u unutrašnjosti. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.
Na A2 Zagreb-Macelj, večeras od 20 sati pa do završetka radova (najduže do 5 sati ujutro) bit će zatvorena dionica između čvorova Krapina i Trakoščan u oba smjera, a obilazak je DC1;.


Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.


Na izlazu iz Hrvatske na GP Macelj (Gruškovje) tU pomorskom prometu nema poteškoća.eretna vozila čekaju oko 2 sata , a na izlazu Bregana (Obrežje) oko 1 sat.


U pomorskom prometu nema poteškoća.