Internetska akcija

Netko nepoznat zakupio domenu rijekepravde.hr. Nudi je na prodaju: ‘Moguća i trampa za mjesto na listi…’

P. N.

Screenshot

Screenshot

Putem stranice rijekepravde.hr poslao je poruku šefu SDP-a Peđi Grbinu, ali i šefu HDZ-a Andreju Plenkoviću“Rijeke pravde dolaze”, stih iz stare pjesme grupe Film, proteklih je dana definitivno najcitiraniji pojam u Hrvatskoj, otkako ga je Zoran Milanović iskoristio kako bi najavio svoj angažman na parlamentarnim izborima.


Slogan “Rijeke pravde” za svoj je naziv uzela i SDP-ova koalicija, a kolege s N1 televizije zamijetila su danas zanimljiv detalj. SDP-ovci su zaboravili zakupiti istoimenu internetsku domenu, a to je umjesto njih učio netko nepoznat, zakupivši čak šest različitih varijacija s “rijekama pravde” u imenu.


Putem stranice rijekepravde.hr poslao je poruku šefu SDP-a Peđi Grbinu, ali i šefu HDZ-a Andreju Plenkoviću.
Jeb**a, prestigao sam vas. Događa se i najboljima :/


U svakom slučaju, otkup domena predstavlja relativno nisku investiciju za priliku da zapaprite političkom oponentu ili spriječite paprenje od strane političkih oponenata. Sve domene idu u paketu.


Cijena? Moguće pregovarati, ali s obzirom da su ulozi dosta visoki, da trošite budžete na svakakve piz***je, da sam upoznat s cijenama TV oglasa i billboarda, da svaki mandat u saboru nosi 250k hrk/godinu (plus što se pokrade), mislim da bi mogli početi raspravu s višim četveroznamenkastim brojevima (think Kolinda) pa ako netko baš bude htio biti kompetitivan, ići ćemo sjeverno od toga.


Možda se čini puno, ali ovo je jedinstvena šansa da pišete narativ o svojoj/tuđoj koaliciji. Moguća trampa za ulazno mjesto na listi, ali imajte na umu da ću se prodati odmah istog trenutka“, stoji na stranici.