Prognoza vremena: Hrvatska, Rijeka i okolica

‘NEDJELJA, PROKLETA NEDJELJA…’ Oblačno, kišovito, vjetrovito i prohladno vrijeme

Hina

snimio Marko Gracin

snimio Marko Gracin

Rijeci i okolici prognostički servis AccuWeather najavljuje cjelodnevnu kišu. Jutarnje temperature, prema prognozi ovpog servisa, trebale bi se krratati oko deset, popodnevne oko dvanaest, a večernje oko sedam stupnjeva Celzijusa.ZAGREB – Hrvatsku danas očekuje oblačno, kišovito, vjetrovito i u unutrašnjosti prohladno vrijeme, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).


Izraženije oborine očekuju se na sjevernom Jadranu, u središnjim predjelima te u Gorskom kotaru i Lici gdje će uz zahladnjenje kiša prelaziti u snijeg.


Vjetar će biti sjeverni umjeren do vrlo jak, u Podravini i Međimurju na udare i olujan. Na sjevernom Jadranu puhat će jaka i olujna bura, podno Velebita i s orkanskim udarima, a u Dalmaciji umjereno jugo i jugozapadnjak u jačanju krajem dana.

Temperatura zraka u središnjim i gorskim predjelima bit će od 4 do 9, na sjevernom Jadranu i u Slavoniji od 10 do 14, a u Dalmaciji između 15 i 19 Celzijeva stupnja.


Rijeka i okolica
Rijeci i okolici prognostički servis AccuWeather najavljuje cjelodnevnu kišu. Jutarnje temperature, prema prognozi ovpog servisa, trebale bi se krratati oko deset, popodnevne oko dvanaest, a večernje oko sedam stupnjeva Celzijusa.


Oblačno vrijeme s vrlo izglednom kišom prognostičarski servis AccuWeather Rijeci i okolici najavljuje i za sutra.