Pomoć stradalima

‘Ne brinite za račune za grijanje!’ Vlada u ponedjeljak o otpisu režijskih troškova za energiju stradalima u potresu

Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Vlada će na sjednici u ponedjeljak usvojiti zaključak koji se odnosi na otpis režijskih troškova vezanih za energiju na potresom pogođenim područjima.ZAGREB – Vlada će na sjednici u ponedjeljak usvojiti zaključak koji se odnosi na otpis režijskih troškova vezanih za energiju na potresom pogođenim područjima, rekao je u petak Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić.


“Vezano uz plaćanje troškova za grijanje na potresom pogođenim područjima, predsjednik Vlade Andrej Plenković primio je danas u Banskim dvorima ministra gospodarska i održivog razvoja Tomislava Ćorića i predsjednika Uprave HEP-a Franu Barbarića”, rekao je Milić te dodao da će Vlada na sjednici u ponedjeljak usvojiti zaključak koji se odnosi na otpis režijskih troškova vezanih za energiju na potresom pogođenim područjima.


“Predsjednik Vlade o tome je izvijestio i sisačko-moslavačkog župana Žinića koji se zalagao za donošenje takve odluke kojom se želi pomoći našim sugrađanima koji su najpogođeniji nakon razornog potresa”, dodao je glasnogovornik Vlade.
Ministar Tomislav Ćorić na svom profilu je objavio: “Poruka našim sugrađanima na potresom pogođenim područjima: ne brinite za račune za grijanje. Na sjednici Vlade u ponedjeljak riješit će se pitanje troškova.”