Objašnjenje

Milanović otkrio razloge “šmrcanja” na debati: ‘Došao sam teško prehlađen i pod temperaturom’

Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Došao sam sinoć na televizijsku debatu teško prehlađen i pod temperaturom, ali ni u jednom trenutku nije mi palo na pamet staviti svoje blage zdravstvene probleme ispred prava građana da vide i čuju što kandidati za predsjednika Republike imaju za rećiPredsjednički kandidat Zoran Milanović objavio je u utorak na facebooku da je na debatu na RTL bio došao teško prehlađen i pod temperaturom »jer su građani trebali vidjeti i čuti što kandidati za predsjednika Republike imaju za reći«, a osvrnuo se i na zamolbu za završetkom debate iz stožera Kolinde Grabar-Kitarović.


»Došao sam sinoć na televizijsku debatu teško prehlađen i pod temperaturom, ali ni u jednom trenutku nije mi palo na pamet staviti svoje blage zdravstvene probleme ispred prava građana da vide i čuju što kandidati za predsjednika Republike imaju za reći.


Umoriti se od jedne debate pred hrvatskim građanima čije povjerenje tražiš, što to znači? Ako nisi sposoban dva sata razgovarati o temama koje muče Hrvatsku, nisi sposoban ni voditi Hrvatsku.
Osim, ako razlozi i motivi za traženje prekida nisu nešto drugo…«, napisao je Milanović.