Nezgoda u Malom Bukovcu

KRIV ZA NESREĆU Protiv vozača autobusa koji je vozio Grabar-Kitarović prekršajni nalog

Hina

Foto Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Foto Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

Zoran Lončar podsjetio je da u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba te da nitko nije zatražio liječničku pomoć. Očevidom je na osobnom vozilu utvrđena manja materijalna šteta i da je ono u voznom stanjuZABOK Protiv vozača autobusa predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović, koji je u utorak predvečer skrivio prometnu nesreću, podnijet će se obavezni prekršajni nalog, potvrdio je za Hinu glasnogovornik Policijske uprave krapinsko-zagorske Zoran Lončar.


Autobus HDZ-ove predsjedničke kandidatkinje Kolinde Grabar-Kitarović sudjelovao je u utorak u večernjim satima u prometnoj nesreći s manjom materijalnom štetom. Nesreća se dogodila u Malom Bukovcu u Krapinsko-zagorskoj županiji u 18.45 sati, a uzrok je nedržanje autobusa uz desni rub kolnika.


Glasnogovornik PU-a Zoran Lončar potvrdio je kako će se protiv vozača autobusa podnijeti obavezni prekršajni nalog sukladno Zakonu o sigurnosti prometa na cestama.
Naglasio je kako uvijek i u svakom slučaju vozač koji skrivi prometnu nesreću mora biti prijavljen, bez obzira o kome se radi. Dodao je i kako se od prvog trenutka znalo da protiv vozača slijedi prekršajni nalog.


Podsjetio je da u prometnoj nesreći nije bilo ozlijeđenih osoba te da nitko nije zatražio liječničku pomoć. Očevidom je na osobnom vozilu utvrđena manja materijalna šteta i da je ono u voznom stanju.


Lončar je dodao i kako je o toj prometnoj nesreći izvješteno u dnevnom izvješću Policijske uprave krapinsko-zagorske, kao i o svakoj drugoj prometnoj nesreći.