Epidemija

KORONA U HRVATSKOJ Stižu nove vijesti iz županijskih stožera

P. N.

Iz Stožera civilne zaštite Istarske županije obavještavaju da je unutar 24 sata ispitano 50 uzoraka brisa i svi su negativni na koronavirusU posljednja 24 sata u Hrvatskoj je zabilježeno još šest novooboljelih osoba, čime se brojka ukupno potvrđenih slučajeva zaraze koronavirusom podigla na 2.243. Dosad se oporavilo 2.011 osoba, preminulo ih je 99, a 133 osobe su još na liječenju.


Pristižu nove informacije iz županijskih stožera civilne zaštite.


Iz Stožera civilne zaštite Istarske županije obavještavaju da je unutar 24 sata ispitano 50 uzoraka brisa i svi su negativni na koronavirus (COVID-19). Nema novooboljelih.
Vukovarsko-srijemska županija također nema novih slučajeva zaraze.


Isto je i u Virovitičko-podravskoj županiji.


“Puna tri tjedna, ili 21 dan, na području Virovitičko-podravske županije, nema novooboljelih od COVID 19. U posljednja 24 sata, 11 osoba je testirana na korona virus, a njihovi nalazi bili su negativni. Od početka pandemije, s područja VPŽ, testirano je ukupno 1.065 osoba. Na prostoru naše županije, od početka pandemije, devet je osoba oboljelo od korona virusa, od čega se šestero oporavilo, dvoje je još zaraženo, a jedan muškarac je preminuo od COVID 19”, objavili su iz Virovitičko-podravske županije.


Novooboljelih nema ni u Bjelovarsko-bilogorskoj, Ličko-senjskoj, Sisačko-moslavačkoj i Osječko-baranjskoj županiji. U njoj je testirano 95 uzoraka, ali nijedan nije bio pozitivan.