Predsjednički izbori

Kalmeta odogovorio na Škorin poziv HDZ-ovcima: “Malo morgen”

Hina

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Foto: Marko Dimic/PIXSELL

Kandidatkinja HDZ za novi predsjednički mandat Kolinda Grabar-Kitarović počela je u ponedjeljak predizborni posjet Zadarskoj županiji u Benkovcu, gdje se družila s građanima. Grabar-Kitarović je stigla na benkovačku šetnicu, gdje se pozdravila s okupljenim mještanima.

»Ovako srdačan doček nisam očekivala, moram zahvaliti svima koji su došli, što znači da se veselimo izborima 22. prosinca i pozivam sve da izađu i da biramo kontinuitet rasta i razvoja jer to se najbolje vidi ovdje u Benkovcu, koji se obnavlja europskim fondovima«, rekla je kandidatkinja HDZ-a za novi predsjednički mandat.


Grabar-Kitarović je obišla radilište na obnovi benkovačke gradske jezgre, koja se financira iz EU fondova.


Kalmeta o Škorinom pozivu iz Lisinskog: »Malo morgen!«


Na pitanje novinara da komentira poruku predsjedničkog kandidata Miroslava Škore HDZ-ovim biračima s jučerašnjeg skupa iz Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu da će biti njihov predsjednik, negdašnji ministar mora, prometa i infrastrukture i predsjednik županijskoga HDZ-a Božidar Kalmeta je uzviknuo: »Malo morgen!«
Grabar-Kitarović je pak pozvala sve hrvatske birače da »daju glas Hrvatskoj koja zna i povratku naših mladih«.


Gradonačelnik Benkovca Tomislav Bulič je rekao kako mu je drago da je predsjednica izabrala taj grad za početak kampanje u Zadarskoj županiji.


Nakon Benkovca uputila se u Sv. Filip i Jakov, Galovac, Bibinje i Poličnik, a središnji predizborni skup u Zadarskoj županiji održat će večeras na Narodnom trgu u Zadru.