Wellness & mindfullness

Hilton u Rijeku donosi svjetski poznati eforea spa & health club

Bruna Matičić

Cijene članstva trenutno se kreću od 690 kuna na više, a ovisno o odabranom članstvu, u Hiltonu su pripremili niz drugih vrhunskih pogodnostiRIJEKA – Hilton Costabella Beach Resort & Spa u Rijeku će donijeti prestižni brend eforea spa & health club, odnosno svjetske wellness i spa koncepte, poručuju iz Hiltona.


Osmišljeni jedinstveni eforea spa koncepti oslanjaju na holistički pristup prilagođen svakomu gostu, a pružaju vrhunsku kvalitetu personaliziranog wellness doživljaja kao bijega od užurbane svakodnevice.


Ovaj jedinstveni spa & health club prostire se na više od 3.500 metara kvadratnih, a gostima će ponuditi jedinstveni doživljaj koji se inače može doživjeti na nekoliko odabranih egzotičnih lokacija diljem svijeta poput Sejšela, Los Cabosa u Meksiku, Barbadosa, Tajlanda i Australije.
hilton


U ponudi će tako biti razni sadržaji i tretmani za pomlađivanje, masaže, tretmani lica i tijela te aktivnosti opuštanja od stresa, kao i mogućnost savjetovanja fitness stručnjaka i nutricionista. Osim toga, uz ekskluzivne svjetske proizvode, u sklopu eforea spa & health club-a, u ponudu su uvršteni i proizvodi hrvatskih lokalnih proizvođača.


– Ponosni smo na sve ono što naš holističkih wellness i fitness koncept donosi ne samo ovoj destinaciji, nego i cijeloj Hrvatskoj. Radi se o vrhunskoj ponudi izrađenoj u skladu s vodećim svjetskim trendovima.


Dobre vijesti čuvali smo za kraj ove godine, kao iznenađenje za sve koji su odlučili da će im wellness & mindfullness postati prioriteti sljedeće godine. Uz to, povodom blagdana vjernost svih koji se predbilježe za članstvo u eforea spa & health clubu nagradit ćemo posebnim pogodnostima, rekao je Milan Banić, menadžer eforea spa & health cluba.Uz wellness i spa ponudu koja će se prostirati na dvije etaže, gosti će moći uživati 800 kvadratnih metara fitness zone opremljene vrhunskim Technogym spravama, kao i u unutarnjim te vanjskim bazenima te hidrotermalnoj zoni s raznim saunama, primjerice finskoj sauni i slanoj parnoj sobi, toplim i hladnim bazenima, sobama za relaksaciju s grijanim klupama te različitim individualnim masažama i tretmanima u paru.Limitirane prednarudžbe za članstvo u eforea spa & health clubu već su otvorene te su u ponudi pet različitih vrsta članstva, koje prema željama gostiju, mogu uključivati fitness, spa i lifestyle pakete, poput eforea Fitness, eforea AcquaFit, eforea Spa, eforea Lifestyle i eforea Premium Lifestyle. Cijene članstva trenutno se kreću od 690 kuna na više, a ovisno o odabranom članstvu, u Hiltonu su pripremili niz drugih vrhunskih pogodnosti kao što je dodatni popust na retail i beauty proizvode i usluge resorta.


Iz Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa poručuju kako je u navedenom klubu poseban naglasak stavljen na sigurnost i program čišćenja koji je razvijen ove godine i temelji se na postojećim standardima čistoće zastupljenim u svim Hiltonovim hotelima diljem svijeta.