Lutrija

Dobitnik koji je osvojio peticu podigao dobitak: “Maloprije sam na portalu pročitao vijest pa navratio”

P. N.

"Igram uvijek iste brojeve, a odabrao sam ih, onako bez veze, još prije nekoliko godina“ – kaže dobitnik koji je osvojio 958,252.66 kuna 


U Hrvatskoj je osvojen dobitak petice od gotovo milijun kuna, a sretni dobitnik stigao je na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije: „Sjedio sam u autu i na jednom od portala, maloprije, vidio vijest da je u Hrvatskoj osvojen dobitak pet pogodaka. Kad sam otvorio članak uočio sam da je listić uplaćen u Ulici grada Vukovara 72, odnosno na adresi gdje sam i ja uplatio za to kolo, a tada sam vidio da je uplaćeno 6 kombinacija u iznosu od 90 kuna“ – smije se dobitnik koji se tada prisjetio brojeva koje je odigrao i shvatio da je njegov listić dobitan pa direktno produžio na glavnu blagajnu po dobitak od 958,252.66 kuna, priopćeno je iz Hrvatske lutrije.


“Igram uvijek iste brojeve, a odabrao sam ih, onako bez veze, još prije nekoliko godina“ – kaže i nastavlja da svoje listiće uplaćuje na raznim prodajnim mjestima koja su mu usput. „Gotovo svaki tjedan odigram barem za jedno izvlačenje Eurojackpota, uvijek 6 kombinacija pa što bude, a ovog puta je to bilo prodajno mjesto u sklopu kojeg je i glavna blagajna, kao da sam znao da ću se vratiti“ – dodaje kroz smijeh igrač koji je ovih dana proslavio i rođendan: „Ovo je jedan od najboljih rođendanskih poklona i daje jednu dodatnu sigurnost u vremenima koja slijede. No, i dalje ću živjeti kao i do sada, raditi posao koji volim i naravno biti u igri za neke nove dobitke u koje i dalje vjerujem.”