Sreća na "otoku sreće"

Dobitnica milijunskog Eurojackpota s Raba digla novac: ‘Cijelo vrijeme sam mislila da su mi brojevi bezveze’

P. N.

Otpočetka sam bila pribrana i hladnije glave nego ostatak moje obitelji koja je doista strepila oko mjesta gdje čuvati listić", dodala jeSretan dobitnik s “otoka sreće”, koji je krajem srpnja na 5+1 Eurojackpotu osvojio zgoditak od 6.348.992 kune zapravo je – dobitnica. Sretnica je jučer došla na blagajnu Hrvatske lutrije po svoj dobitak, a poput svih drugih igrača, logično, molila je za razumijevanje i zaštitu identiteta.


Tvrdi da je milijunski dobitak neće promijeniti.


“Ma ništa se značajno neće dogoditi”, rekla je.
Kaže da je za dobitak doznala kasno navečer. Prije toga je bila na poslu i već zaboravila da je uplatila.


“Kad su moji saznali da je osvojen milijunski dobitak na Rabu, pitali su me jesam li odigrala. Tek tada sam vidjela da su u pitanju moji brojevi, a kad sam shvatila da je to to, otišla sam spavati jer sam sljedeći dan morala na posao. Otpočetka sam bila pribrana i hladnije glave nego ostatak moje obitelji koja je doista strepila oko mjesta gdje čuvati listić”, dodala je.


Kaže kako igra već dugi niz godina, a osim Eurojackpota odigra Loto 7 ili Loto 6:


“Ma ja to radim iz čiste zabave, odigram za koju kunicu tek toliko da sam u igri”.


Kaže da nema svoje brojeve i bira ih bez nekog značenja.


“Ma zamislite…stalno sam nekako mislila da su mi brojevi na listiću bez veze, nekako glupi i da ih treba promijeniti. Čak sam u jednom trenutku pomislila da odigram još jedan listić, no odustala sam i rekla si – kakvi su, takvi su. A kad ono…najbolji su” – nasmijala se rapska dobitnica potvrdivši da je Rab dobio još jednu potvrdu epiteta otoka sreće.


Na blagajnu je stigla u pratnji dijela obitelji s kojima će dobitak i podijeliti, nešto će pak uložiti, a već sutra juri na posao i kaže kako će svi nastaviti raditi i živjeti kao i do sada: „Uplatila sam za novo kolo jer ću se nastaviti igrati, a to poručujem i ostalim igračima – igrajte se, zabavljajte, ali i nadajte“.