Teško obećanje

Davor Filipović u predizbornom elementu: HDZ-ov kandidat za gradonačelnika obećao da će se u Zagrebu proizvoditi – cjepivo za karcinome!

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

"Dugoročno to bi bilo jako važno za nacionalnu sigurnost, ali mogli bi pokrenuti proizvodnju raznih cjepiva, cjepiva protiv karcinoma, i na takav način zaposliti brojne visokoobrazovane mlade ljude..."HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba Davor Filipović ima uistinu tešku pretkampanju. Nakon što su njegove izjave nekoliko puta ismijavane u medijima, što su u stranačkom vrhu protumačili kao podvalu njihovom kandidatu, novinar Ivan Skorin s RTL-a objavio je sad i video snimku u kojoj HDZ-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba obećava da će se u glavnom gradu Hrvatske proizvoditi i cjepivo za – karcinom.


– Dugoročno to bi bilo jako važno za nacionalnu sigurnost, ali mogli bi pokrenuti proizvodnju raznih cjepiva, cjepiva protiv karcinoma, i na takav način zaposliti brojne visokoobrazovane mlade ljude…, rekao je u mikrofon RTL-a HDZ-ov kandidat Filipović.


Na konstataciju novinara: “Znači i cjepiva za karcinom bi se radila u Zagrebu!”, Filipović je odgovorio: “Apsolutno! Znači sve ono protiv čega se u budućnosti treba boriti i zapravo išli bi u korak s najnovijim dostignućima u tom području.”