Prekid

Dalija Orešković više ne živi sa suprugom; s djecom otišla živjeti kod roditelja

P. N.

Dalija Orešković / Foto Davor Kovačević

Dalija Orešković / Foto Davor Kovačević

Život je nepredvidiv. Odluku smo donijeli još prije, smatrajući je najboljom za nas, i za naše blizanke, osmoipolgodišnju Meri i Leonoru, o kojima zajedno skrbimo - rekla je Dalija Orešković43-godišnja političarka Dalija Orešković više ne živi sa svojim 38-godišnjim suprugom Franom Leticom s kojim ima 8-godišnje blizanke Meri i Leonoru, javlja Dnevnik.hr. Potvrdila je to za magazin Gloria.


“Da, moj suprug Frane Letica i ja više ne živimo zajedno. Iz zajedničkog stana u ulici Kneza Mislava, gdje je i naš odvjetnički ured, s kćerima sam se preselila u stan mojih roditelja, u Zagrebu. Kako smo se iselile u vrijeme izolacije zbog koronavirusa, često čujemo da smo se i mi rastali zbog korone. No, to nije uzrok, slučajno se poklopilo baš u to vrijeme. Život je nepredvidiv. Odluku smo donijeli još prije, smatrajući je najboljom za nas, i za naše blizanke, osmoipolgodišnju Meri i Leonoru, o kojima zajedno skrbimo. Smatramo da, kao i do sada, moraju imati mamu i tatu pa se trudimo podjednako vremena biti s njima. O svemu se dogovaramo. I našim su curama problem bili nastava preko interneta, potres, obavezni boravak u kući. Tako da im i tata i ja pomažemo da kroz sve te promjene prođu što bezbolnije. I u tome uspijevamo. A to je najvažnije”, izjavila je Dalija.


Dalija i pet godina mlađi Frano, inače sin političara Slavena Letice, upoznali su se u jednom odvjetničkom društvu gdje su zajedno radili neko vrijeme. Ljubav se rodila iz višegodišnjeg prijateljstva.