Saborska zastupnica

Dalija Orešković otvoreno o razvodu: ‘Obilo mi se o glavu, iako nisam mislila ništa loše. Ispričavam se’

P. N.

Dalija Orešković / Foto Nel Pavletic/PIXSELL

Dalija Orešković / Foto Nel Pavletic/PIXSELL

"Ja se ovim putem javno ispričavam svom bivšem suprugu i njegovoj obitelji jer je to bilo ružno", dodala je Orešković



Supredsjedateljica stranke Centar, saborska zastupnica Dalija Orešković sinoć je javno progovorila o svojem razvodu od supruga Frana Letice, osvrnuvši se posebno na svoju izjavu da joj je “teže bilo tjedan dana prije uspavati svoju kuju staru 12 godina.”


“Ta izjava mi se tako negativno obila o glavu a nisam mislila ništa loše. Stvar je u tome da razvod ne dolazi preko noći, nije iznenađenje, njemu prethodi nekoliko godina situacije u kojoj shvatite da ne živite život koji želite živjeti i kad već donesete tu odluku zapravo su sve emocije i sva bol već davnih dana odrađeni i oplakani. Dakle, nestanak ljubavi i poštovanja je oplakan nekoliko godina prije nego je odluka o razvodu donesena, a gubitak kućnog ljubimca mi se dogodio usred predizborne kampanje kad ja nisam imala luksuz doslovno pustiti jednu, jedinu suzu jer smo taj dan imali predizborni skup.


Pas je bio star i bolestan, ali nekako su emocije još uvijek bile tu. Taj pas je bio sa mnom prije nego što je moj bivši suprug uopće ušao u moj život. Prošla sam s njim situacije samoće i taj psić je taj dio tada prošao sa mnom”, izjavila je Dalija Orešković u Pressingu N1.




Ispričala se suprugu i njegovoj obitelji.


“Ja se ovim putem javno ispričavam svom bivšem suprugu i njegovoj obitelji jer je to bilo ružno”, dodala je Orešković, kazavši da oboje nastoje trauma poštedjeti njihove kćeri, pa skrb dijele na nekoliko dana u tjednu svaki.