Oglasili se

Coca-Cola: U Rijeci utvrđen jedan izolirani incident, zahvaljujemo svima na podršci i strpljenju

Ljerka Bratonja Martinović

Ilustracija / Foto Zvonimir Barisin/PIXSELL

Ilustracija / Foto Zvonimir Barisin/PIXSELL

Pozdravljamo jasnoću koju će rezultati ispitivanja donijeti našim potrošačima i kupcima nakon nesigurnosti prethodnih dana, poručujuIz Coca-Cole stiglo je upravo još jedno priopćenje.


“Nakon sveobuhvatnih analiza više naših proizvoda, Ministarstvo unutarnjih poslova danas je izvijestilo da je utvrđen jedan izolirani incident u Rijeci koji je povezan s jednom bocom Romerquelle Emotion Blueberry Pomengranate.


Pozdravljamo jasnoću koju će rezultati ispitivanja donijeti našim potrošačima i kupcima nakon nesigurnosti prethodnih dana, a misli su nam i dalje s osobom koja je pogođena incidentom.
U interesu javne sigurnosti, naš prioritet posljednjih dana bio je pružiti vlastima potrebno vrijeme za dovršetak analiza, a mi ćemo nastaviti podržavati policiju s potpunom transparentnošću dok rade na incidentu u Rijeci.


U Hrvatskoj poslujemo više od 55 godina i uvijek smo održavali najviše standarde kvalitete. Cijenimo dugogodišnje odnose koje imamo s našim potrošačima i kupcima te im iskreno zahvaljujemo na podršci i strpljenju tijekom ovog iznimno izazovnog vremena”, poručuju iz Coca-Cole.