Humanitarno pješačenje Via Adriatica trailom

Bruno i Maja Šimleša upravo stigli do Platka; dosad prikupili više od sto tisuća kuna za oboljele žene

P. N.

Maja i Bruno Šimleša

Maja i Bruno Šimleša

Od starta na rtu Kamenjak u Istri prehodali su preko 170 kilometara te donacijama građana i tvrtki prikupili više od sto tisuća kuna, koje će stotinama žena oboljelima od raka omogućiti besplatnu psihološku pomoć i poboljšati im šanse da se izbore za život

Tijekom  sedmog dana hodanja Via Adriatica trailom, Bruno i Maja Šimleša upravo su stigli do Platka. Od starta na rtu Kamenjak u Istri prehodali su preko 170 kilometara te donacijama građana i tvrtki prikupili više od sto tisuća kuna, koje će stotinama žena oboljelima od raka omogućiti besplatnu psihološku pomoć i poboljšati im šanse da se izbore za život.


Maja i Bruno Šimleša

Maja i Bruno Šimleša


Brunin je plan u humanitarnom izazovu na Via Adriatica trailu prijeći 1100 kilometara, od Istre do Prevlake, i prikupiti pola milijuna kuna za udrugu SVE za NJU koja više od 10 godina pruža psihosocijalnu, informacijsku i logističku podršku ženama oboljelima od bilo koje vrste raka. Novčana sredstva moguće je uplatiti preko crowdfunding platforme Čini pravu stvar ili putem KEKS Pay aplikacije.


Uoči sutrašnjeg penjanja na Risnjak, Bruno je danas između 17 i 21 sat dostupan za izjave u planinarskom domu Platak, ili mobitelom.


Zanimljivo je da će Bruno i Maja Šimleša upravo na Risnjaku proslaviti 14. godišnjicu braka.


Maja i Bruno Šimleša

Maja i Bruno Šimleša