O Mostovcima

HDZ: “Europa gori, a gđa. Selak Raspudić se češlja. I vjeruje da je važna”

Hina

Marija Selak Raspudić / Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Marija Selak Raspudić / Snimio Davor KOVAČEVIĆ

Iz HDZ-a su poručili da se "MOST-ovi mališani, kao uvijek, bave malim stvarima - sami sobom".HDZ je u četvrtak odgovorio na Mostovo prozivanje Vlade da se ‘koristi Ukrajinom za prikrivanje nerješavanja domaćih problema’, poručivši da su Mostovci destruktivci koji se bave sami sobom, te su nabrojili što je Vlada napravila – od sanacije Sberbanka do izgradnje LNG terminala.


Saborski zastupnici Mosta ponovno su danas u Saboru ‘pozvali Vladu’ da ne koristi Ukrajinu kao ‘smokvin list’ za domaće probleme, nego da se tim problemima pozabavi i makne korumpirane političare.


U odgovoru HDZ je na svome Facebooku upitao – “vjeruje li itko da bi destruktivci iz MOST-a uspjeli sanirati Sberbank? Ili izgraditi LNG terminal kako bi osigurala dovoljne količine energenata? Ili donijeti paket mjera za zaštitu standarda naših građana, vrijedan gotovo 5 milijardi kuna?”
Iz HDZ-a su poručili da se “MOST-ovi mališani, kao uvijek, bave malim stvarima – sami sobom”.


Dodaju kako Mostov “Grmoja oduvijek koristi teške riječi kao ‘smokvin list’ za vlastitu nesposobnost i infantilnost”, te da “Europa gori, a gđa. Selak Raspudić se češlja. I vjeruje da je važna”.