Glas poduzetnika

Večeras prva epizoda UGP TV livea, možete je i ovdje pratiti uživo

P. N.

Hrvoje Bujas

Hrvoje Bujas

Prvi gost će biti, svojevrsni domaćin, Hrvoja Bujas, predsjednik UGP-a, i već prepoznatljiv borac za poduzetnikeVečeras od 20,30 sati kreće prva epizoda UGP TV live-a u kojoj u duetu nastupaju predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas i voditelj Petar Štefanić, a pridružit će im se i gost iznenađenja.Na Facebook i Instagram kanalu udruge Glas poduzetnika, Facebook stranici Rplus, ali i na vodećim hrvatskim portalima može se pratiti prvi “poduzetnički show” uz voditelja Petra Štefanića.
Prvi gost će biti, svojevrsni domaćin, Hrvoja Bujas, predsjednik UGP-a, i već prepoznatljiv borac za poduzetnike. Za glazbenu podlogu bit će zaduženi Soul Fingers, a pridružit će im se i gost iznenađenja.


Sve će biti snimljeno u Rplus produkciji Roberta Tomića Zubera, podržavatelja udruge od samog početka.


Osim prolaska kroz aktualna zbivanja zanimljiva poduzetnicima, obrtnicima, ali i šire, Hrvoje Bujas osvrnut će se i na česta pitanja članova i simpatizera.


Također, ako dosad još nisu pitali što ih zanima, tijekom cijelog UGP TV Live-a, gledatelji će to moći napraviti putem Facebook grupe udruge Glas poduzetnika.


Mnoge će se teme pretresti, ali izdvajamo neke:


– Što je to “Ovdje štiti UGP”, projekt koji je samom najavom već podignuo prašinu?!


– Je li UGP zadovoljan dosadašnjom suradnjom s Vladom?


– Gdje će se potrošiti 10 milijardi eura iz EU, i je li to sigurna stvar?


– Što poduzetnici misle o prošlotjednim uhićenjima?


– Tko pobjeđuje na nadolazećim izborima?


– Koje stranke podržavaju UGP i ideju Hrvatske 2.0?