Uhićen 20-godišnjak

Zlostavljao 37-godišnjaka te ga na kraju pokušao ubiti vatrenim oružjem

Šarlota Brnčić

Reuters

Reuters

Kako je priopćeno iz PU međimurske, jučer oko 6 sati i 30 minuta u dvorištu obiteljske kuće u Piškorovcu, iz vatrenog oružja ispalio je hitac u smjeru 37-godišnjaka s namjerom da ubije sebi blisku osobu koju je već ranije zlostavljaoZa pokušaj teškog ubojstva osumnjičen je 20-godišnjak s područja općine Mala Subotica, a kojeg je policija uhitila jučer ubrzo nakon što je Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave međimurske zaprimio telefonsku dojavu 37-godišnjaka da ga je vatrenim oružjem pokušao usmrtiti 20-godišnjak.


Izlaskom na mjesto događaja policijski službenici pronašli su 20-godišnjaka te ga uz primjenu sredstava prisile priveli u policijsku postaju na kriminalističko istraživanje.


Očevidom u šumarku, nedaleko mjesta događaja, pronađeno je vatreno oružje.
Kako je priopćeno iz PU međimurske, jučer oko 6 sati i 30 minuta u dvorištu obiteljske kuće u Piškorovcu, iz vatrenog oružja ispalio je hitac u smjeru 37-godišnjaka s namjerom da ubije sebi blisku osobu koju je već ranije zlostavljao. Ispaljeno zrno, na sreću nije pogodilo 37-godišnjaka.


Uz kaznenu prijavu 20-godišnji osumnjičenik predan je u policijski pritvor u iščekivanju ispitivanja u nadležnom državnom odvjetništvu.