Vatra i voda

Zagrebački vatrogasci imaju pune ruke posla: Do 21.00 sat imali su čak trideset intervencija, a još 15 je na čekanju

Vanja Vesić

snimio Davor Kovačević

snimio Davor Kovačević

Prema prvim informacija buknulo je drveno krovište na objektu veličine 1200 četvornih metara, a uz pomoć jake kiše koja satima pada na širem zagrebačkom području vatrogasne snage uspjele su se izboriti s vatrenom stihijom.Zbog jakog nevremena do 21.00 sati zagrebački vatrogasci imali su 30 intervencija, a još ih je 15 na čekanju. Građani javljaju o poplavljenim podrumima i stanovima u prizemlju, a evidentirani su i prekidi dovoda električne energije.


Nešto ranije, podsjetimo, veliki požar buknuo je na zgradi HŽ Carga na zagrebačkom Zapadnom kolodvoru danas oko 18, 20 sati.


Prema prvim informacija buknulo je drveno krovište na objektu veličine 1200 četvornih metara, a uz pomoć jake kiše koja satima pada na širem zagrebačkom području vatrogasne snage uspjele su se izboriti s vatrenom stihijom.
Gusti dim i vatra sukljali su visoko u zrak a na terenu su uz dvadesetak vatrogasaca sa 7 interventnih i nekoliko ekipa iz DVD-a. Zapovjednik JVP Zagreb Siniša Jembrih objavio je da su sve vatrogasne snage su na terenu, a dio željezničkog prometa je u prekidu.