Kaznena prijava

Uhićenom trojcu policija u Rijeci i širem području Bakra pronašla razne droge i veći novčani iznos

Šarlota Brnčić

Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

U domu i vozilu 43-godišnjaka pronađeno 18.90 grama marihuane, 12,60 grama amfetamina, zatim 12.30 grama kokaina, veći novčani iznos u kunskoj i stranoj valuti te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djelaDjelatnici Službe kriminaliteta droga PU primorsko-goranske u suradnji  s Upravom kriminalističke policije MUP-a, proveli su kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana, starosti 21, 22 i 43 godine, a zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene zlouporabe droge.


U sklopu krim istraživanja, a temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Rijeci, provedene su pretrage doma, vozila i prostorija koje osumnjičenici koriste na području Rijeke i širem području Bakra.


 
Tom prilikom je u domu i vozilu 43-godišnjaka pronađeno 18.90 grama marihuane, 12,60 grama amfetamina, zatim 12.30 grama kokaina, veći novčani iznos u kunskoj i stranoj valuti te ostali predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.


 


Pretragom domova i vozila dvoje 20-godišnjaka u Rijeci pronađena je manja količina droge hašiš i marihuana, ali i drugi predmeti za koje se sumnja da su u vezi s kaznenim djelima.


Poradi sumnje u više kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, troje osumnjičenika je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu smješteno u policijski pritvor. Kriminalističko istraživanje se nastavlja, ističu iz riječke policije.