Rabijatan

U prostorijama policijske postaje neovlašteno snimao policajca pa na društvenoj mreži davao prijeteće komentare

Šarlota Brnčić

Ilustracija

Ilustracija

Osumnjičeni 32-godišnjak prijetio i djelatnicima interventne jedinice policijeDjelatnici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave istarske proveli su kriminalističko istraživanje nad 32-godišnjakom zbog sumnje da je počinio kaznena djela prijetnje na štetu policijskih službenika.


Također ga se sumnjiči da je na štetu jednog policijskog službenika počinio i kazneno djelo neovlašteno zvučno snimanje i prisluškivanje, dok je na štetu drugog policijskog službenika počinio i kazneno djelo nametljivo ponašanje.


Naime, muškarac je uputio ozbiljne prijetnje policijskom službeniku pulske policije te se prema njemu nametljivo ponašao na način da je na društvenoj mreži objavljivao njegove fotografije i prijeteće komentare.
Kada su djelatnici interventne jedinice policije postupali prema osumnjičenom na adresi stanovanja zbog tih prijetnji, 32-godišnjak je uputio ozbiljne prijetnje i njima.


Što se tiče kaznenog djela neovlaštenog zvučnog snimanja i prisluškivanja, osumnjičenog se tereti da je u prostorijama policijske postaje neovlašteno snimao policijskog službenika pulske policije te je takve snimke javno objavio na društvenoj mreži.


Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.