Tragedija u Puričanima

U požaru kod Bjelovara stradala dvojica mladića u dvadesetim godinama: ‘Spavali su kad je planulo i ugušili se…’

P. N.

Damir Spehar/PIXSELL

Damir Spehar/PIXSELL

Na mjestu tragedije doznaje se kako se u subotu navečer u vikendici okupilo manje društvo, a nakon što su svi otišli svojim kućama, dvojica mladića ostala su tamo prespavatiBjelovarski vatrogasci ugasili su požar koji je izbio na vikendici u selu Puričani kod Bjelovara, u kojem su poginule dvije osobe.


Prema neslužbenim informacijama portala Bjelovar.live radi se o dvojici mladića u dvadesetim godinama života. Oni su se, prema zasad dostupnim saznanjima, ugušili od dima.


“Dobili smo dojavu u 5.13 sati od Centra 112 o požaru vikendice u Puričanima. Dolaskom ekipe na mjesto događaja zatečena je vikendica u razbuktaloj fazi. Pregledom objekta pronađene su dvije smrtno stradale osobe”, kazao je za Mojportal zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe Grada Bjelovara Davor Đalog.
Na mjestu tragedije doznaje se kako se u subotu navečer u vikendici okupilo manje društvo, a nakon što su svi otišli svojim kućama, dvojica mladića ostala su tamo prespavati. Tijekom noći je, iz još nepoznatog razloga, došlo do požara, dodaje Mojportal.