Auto odbačen na zgradu

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U CENTRU ZAGREBA Ozlijeđen sin Gorana Ivaniševića i Tatjane Dragović

P. N.Ugodno obiteljsko praznično druženje bivša manekenka Tatjana Dragović i njezin partner Vlaho Arbulić okončali su u zagrebačkoj dječjoj bolnici gdje je završio 12-godišnji manekenkin sin kojeg ima s bivšim teniskim asom Goranom Ivaniševićem. Dječak je, naime, ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila danas oko 16 sati u centru grada, javlja Jutarnji.


Pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima došlo je do sudara Arbulićevog auta s drugim vozilom na raskrižju Ulice baruna Trenka i Gajeve pa je terenac, u kojem se nalazila Tatjana i djeca, odbačeno na zid zgrade Ministarstva financija.


Prema prvim informacijama koje je objavio Jutarnji, vozač drugog automobila je pod punom brzinom uletio u raskrižje navodno prošavši kroz crveno svjetlo i baš je u tom trenutku naišao mladi glazbenik iz Konavala s obitelji.
Iz PU zagrebačke su potvrdili da su obavili očevid na raskrižju povodom nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila, a jedan od sudionika nesreće je ozlijeđen te mu je pružena liječnička pomoć.


Kvalifikacija ozljeda još uvijek nije poznata kao niti okolnosti sudara u kojem je pričinjena znatna materijalna šteta. Susjedi koji su vidjeli krš i lom, a o razmjerima svega svjedoči i “razvaljen” šaht na sredini ceste kao i oštećenja na fasadi zgrade Ministarstva financija, kažu kako su nesreće na spornom raskrižju česte jer “vozači u zadnji čas hvataju i žutu svjetlo na semaforu kad iz Gajeve idu prema Trenkovoj.”


– Sve je dobro dok auti zbog svojeg divljanja ne poberu nekog pješaka. Pravo je čudo da se to nije dogodilo danas kad je grad prepun šetača – kaže za Jutarnji stanar Gajeve.


Je li nesreći “kumovalo” nepoštivanje prometnih propisa, alkohol ili nešto treće još uvijek nije poznato, piše Jutarnji.