Zagrebačka policija

SLUČAJ PRIJETNJI Nakon višesatne potrage uhićen muškarac iz Dubrave

Hina

Ilustracija / Foto S. DRECHSLER

Ilustracija / Foto S. DRECHSLER

Mediji su ranije izvještavali da policija traga za muškarcem koji je, prije nego što se udaljio s mjesta događaja, povikao da je naoružan, a policija nakon uhićenja navodi da je očevid na razjašnjavanju cijelog događaja u tijekuZagrebačka je policija u ponedjeljak navečer izvijestila da je uhitila muškarca za kojim je tragala u zagrebačkoj Dubravi, a za kojeg su mediji pisali da je naoružan.


Napominju da im je danas u 13,20 sati ženska osoba iz Dubrave uputila poziv da interveniraju navodeći da ima problema s muškarcem s kojim se verbalno sukobila.


“Osumnjičeni se nakon verbalnog sukoba udaljio s mjesta događaja, a kako je prethodno uputio ozbiljne prijetnje, odmah nakon dojave, policijski su službenici započeli s intenzivnim mjerama traganja”, ističu u priopćenju.
Muškarac je uhićen oko 18,35 sati na Slanovečkoj cesti uz uporabu sredstava prisile, a prema navodima medija, u potrazi je sudjelovala i interventna policija.


Mediji su ranije izvještavali da policija traga za muškarcem koji je, prije nego što se udaljio s mjesta događaja, povikao da je naoružan, a policija nakon uhićenja navodi da je očevid na razjašnjavanju cijelog događaja u tijeku.